ازدواج و آموزش مسائل جنسی و روابط زناشوئی

ازدواج و آموزش مسائل جنسی و روابط زناشوئی

آموزش رابطه جنسی و بررسی مسائل زناشوئی و ازدواج
ازدواج و آموزش مسائل جنسی و روابط زناشوئی

ازدواج و آموزش مسائل جنسی و روابط زناشوئی

آموزش رابطه جنسی و بررسی مسائل زناشوئی و ازدواج

علت شکست در برخی ازدواج‌ها

علت شکست در برخی ازدواج‌ها

اگر زوجین فاقد مهارتهای ارتباطی ضروری برای حل مشکلاتشان باشند، حتی کوچکترین مشکل نیز حل ناشدنی‌خواهد شدامروزه بسیاری از ازدواجها قبل از تشکیل و یا مدت کوتاهی بعد از آن متلاشی می‌شوند. درک اینکه چرا این ازدواج‌ها شکست می‌خورند می‌تواند راه‌حلی باشد که مراقب باشید ازدواج خودتان شکست نخورد.  بعضی از عواملی که در شکست ازدواجها مشارکت دارند شامل مسائل مالی و دیگر شرایط ازدواج است. همه ی این مسائل می‌تواند در یک ازدواج سالم و پایدار هم وجود داشته باشد اما اگر آنها به طور صحیح و درست مورد رسیدگی قرار نگیرند، می‌توانند منجر به شکست ازدواج شوند.

  ارتباط ، نقش اساسی در موفقیت ازدواج دارد. بدون ارتباط صحیح، حل تعارض و کشمکش‌ها مشکل‌ساز می‌شوند اگر زوجین فاقد مهارتهای ارتباطی ضروری برای حل مشکلات‌شان باشند، حتی کوچکترین مشکل نیز حل ناشدنی خواهد شد. ارتباطات به واسطه ی فرصت دادن به همسران برای مشارکت در نگرانی‌ها و علایق، امیدها و آرزوهای یکدیگر، موجب رشد و شکوفا شدن روابط زوجین می‌شود. بدون سهیم شدن در این موارد زوجین رشد نخواهند کرد و تا حد امکان به یکدیگر نزدیک نخواهند شد. اگر یک یا هر دو همسر فاقد مهارتهای ارتباطی مؤثر باشند، این برای حل و فصل بحث‌هایشان مشکل‌ساز می‌شود چرا که زوجین قادر نیستند تا نقطه نظرات یکدیگر را درک کنند.

در ازدواج‌هایی که تاکنون دچار مشکل بوده‌اند، هر یک از زوجین باید تلاش کنند تا برای بهبود و نجات زندگی‌شان متعهد شوند که روی مهارتهای ارتباطی‌شان کار کنند. نبود تکنیک‌های مؤثر ارتباطی می‌تواند به شکست در ازدواج منجر شود. عشق ممکن است همواره پیروز شود اما زمانی که نگرانیهای مهمی وجود دارد حتی عشق نیز نمی‌تواند به تنهایی برای حفظ ازدواج کافی باشد. نگرانی‌های مالی ممکن است خودشان علت شکست ازدواج نباشند اما تنش‌ها و تعارضاتی که این نگرانی‌ها ایجاد می‌کنند، اغلب در شکست ازدواج مقصر هستند. نگرانی‌های مالی می‌تواند بار سنگینی را تحمیل کند و زمانی که یک زوج تلاش زیادی را برای برآوردن تعهدات مالی‌شان می‌کند، می‌تواند فشار بسیار زیادی را احساس کند. این فشارها ممکن است برای تخریب ازدواج سالم به طرق دیگر کافی باشد. اگر یک همسر در زندگی به مسائل مالی مشغول شود، ممکن است شروع به کوتاهی کردن از دیگر جنبه‌های زندگی کند. این رفتارهای مسامحه‌آمیز بر همسر تأثیر گذاشته و موجب می‌شود که وی احساس تنهایی و بی‌مهری نماید. این امر می‌تواند برای ازدواج آسیب‌زا شود. اغلب یکی از زوجین به واسطه ی مسایل مالی تحلیل خواهد رفت و این نیز می‌تواند برای ازدواج مخرب باشد. شرایط حول ازدواج نیز می‌تواند منجر به شکست شود یک ازدواج راحت (بدون فکر) نمی‌تواند یک ازدواج سالم باشد. هنگامی که تصمیم گرفتن به ازدواج به غیر از عشق حقیقی بر امور دیگری نیز قرار گیرد، این احتمال وجود دارد که آن ازدواج، ازدواج مناسب و خوبی باشد (عشق تنها کافی نیست) اما این به معنای گذاشتن شرایط بسیار سختی که برای نمونه در جامعه ی ما حاکم است، نیست.

برای مثال شرایط ازدواجی که اغلب منجر به شکست می‌شود عبارتند از: ازدواج کردن به خاطر داشتن بچه یا به خاطر فشاری که از جانب اعضای خانواده و دوستان احساس می‌شود. هیچ کدام از این دلایل در واقع دلایل معتبر و قابل قبولی برای ازدواج نبوده و اغلب منجر به شکست در ازدواج و طلاق می‌شوند. ازدواج کردن در سنین پایین، دلیل دیگری برای شکست ازدواجها می‌باشد. اگر چه سن مناسب برای ازدواج متغیر بوده و به طور زیادی بستگی به خود فرد دارد، افراد زیادی عقیده دارند که برای نوجوانان و سنین پایین‌تر از 20 سال، ازدواج کردن خیلی زود است.  ازدواج کردن قبل از اینکه فرصت لذت بردن از تجارب زندگی را داشته باشید می‌تواند باعث تنفر از ازدواج شده و در نهایت شکست ازدواج را در پی داشته باشد.

 

نظرات 6 + ارسال نظر
پارمیس پنج‌شنبه 28 تیر 1386 ساعت 03:13 http://apadana2006.blogsky.com

سلام آقای مجد عزیز. خوبین؟ واقعا مرسی خیلی پست مفید و البته تامل برانگیزی بود. ممنونم بابت مطالب همیشه خوب و کاربردیتون. شاد و موفق باشید. در پناه حق.

سلام خانم پارمیس ممنونم.
خواهش میکنم ممنونم از نظر لطف شما موفق باشید.

ساناز پنج‌شنبه 28 تیر 1386 ساعت 09:37

۱-موافق این موضوع هستم که در سنین پایین ازدواج کردن خیلی بد است و دخترها و پسرها باید تجربه لازم را کسب کنند البته با رعایت حد و حدودی که بهش اعتقاد دارند. ۲-در مورد امور مالی خودم با اینکه شاغل هستم ولی مطمئن نیستم که وقتی ازدواج کردم خودم باید خرج کنم یا همسرم باید خرج کنه و یا قسمتی از خرج بر عهده من است و قسمتی بر عهده همسرم .با توجه به اینکه درآمد من در مقابل درامد همسرم تقریباْ یک پنجم است؟

سلام
ممنون از نظرات شما اما ایا این گزینه دوم جنبه سوالی داشت ؟
در هر صورت این مسائل توافقیست

مانی پنج‌شنبه 28 تیر 1386 ساعت 11:11

سلام
مطلب خیلی خوبی بود
ممنون از تذکرات و تلاشتون
موفق باشید

سلام
خواهش می کنم
شما هم انشالله موفق باشید.

رضا ب پنج‌شنبه 28 تیر 1386 ساعت 15:16 http://www.raheravan.com

مطلب مفیدی بود .
من جایی خوندم که سازمان بهداشت جهانی بهترین سن برای ازدواج در کشورهایی چون ایران رو برای پسر ها ۲۵ تا ۳۰ و برای دختر ها ۲۰ تا ۲۵ اعلام کرده.
پیروز باشید

ممنونم
در مورد این آمار هم من اطلاعی ندارم و به اطلاعات شما فعلا استناد میکنم تا پیگیری کنم . ممنون موفق باشید.

میترا پنج‌شنبه 28 تیر 1386 ساعت 17:03

سلام عزیز
متن خوبی بود.اما حقیقتا فشار زندگی خیلی زیاد واگه واقعا عاشق هم نباشیم و درک نکنیم زندگی از هم می پاشه . مردمان ما همه خسته اند .زندگی واقعی مال اون با دستیهاست

سلام مرسی از نظر شما بله با شما موفقم تا حدودی زندگی کردن اختصاصی شده .
موفق باشید

کیمیا جمعه 29 تیر 1386 ساعت 22:12

سلام جناب مجد عزیز! امیدوارم هرجاکه باشید سلامت وموفق باشید .این پستتون هم مثل همه پستهای قبلیتون خوب بود ولی به نظر من البته یکی لز دلایل شکست درازدواجها میتونه طرز نگاه طرفین به ازدواج باشه به اینصورت که خیلیها موقع تصمیم گیری سرسری تصمیم میگیرند به امید اینکه پس ازرهاشدن از مثلا مشکلات کنونی میتونند براحتی طلاق بگیرند درحالیکه به نظربنده ازدواج باید بااین تفکرصورت بگیره که دیگه راه برگشتی وجودنداره وهیچ موقع نباید به طلاق فکرکرد من خیلی از خانمهارومیشناسم که با اراده ای که داشتند تونستند دربرابر همه مشکلات دوشادوش همسرشون بایستند و موفق هم شدند.
بازم ممنونم .


سلام خانم کیمیا سپاسگذارم از نظر شما و از لطف شما . با نظر شما موافقم ممنونم انشالله موفق و پایدار باشید.

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد