ازدواج و آموزش مسائل جنسی و روابط زناشوئی

ازدواج و آموزش مسائل جنسی و روابط زناشوئی

آموزش رابطه جنسی و بررسی مسائل زناشوئی و ازدواج
ازدواج و آموزش مسائل جنسی و روابط زناشوئی

ازدواج و آموزش مسائل جنسی و روابط زناشوئی

آموزش رابطه جنسی و بررسی مسائل زناشوئی و ازدواج

برخورد مردان با زنان در شب زفاف

 نحوه برخورد مردان با زنان در شب عروسی

مردان در شب زفاف چگونه باشند


شب زفاف برای مردی که در شُرُف ورود به دنیای تأهل است، شب پر التهابی است. از یک طرف اشتیاق ورود رسمی به دنیای تأهل و از طرف دیگر دلشوره های خاص رابطه پیش رو استرس زیادی را برای او ایجاد می کنند. 
به دلیل همین هیجانات و البته نداشتن آموزش مناسب در مورد چگونگی آماده کردن خود و همسر برای انجام رابطه، بعضی از آنها در این شب حساس اشتباهاتی را انجام می دهند که باید تاوان آن را تا سال ها بعد و چه بسا تا آخر زندگی زناشویی شان پس بدهند. در حالی که اکثر این اشتباهات با آموزش هایی ساده قابل پیشگیری هستند.

چگونه خودتان را برای شب زفاف آماده کنید؟

در بین عامه باوری وجود دارد که می گوید مردها در هر شرایطی قادر به برقراری رابطه جنسی و ارضاء شدن هستند که البته باور درستی نیست چون مردها به خصوص کسانی که تجربه ای در این باره ندارند بدون داشتن آمادگی مناسب با مشکلاتی مواجه خواهند شد. برای آماده شدن برای این مرحله حساس از زندگی تان می توانید از راهکارهای زیر کمک بگیرید:

هر قدر قبل از رابطه بهتر بتوانید او را مورد نوازش ها و اقدامات لذت آفرین خود قرار بدهید، سطح آمادگی او را بیشتر کرده اید بیشتر بدانید
دانستن، مرحله مهمی برای افزایش آمادگی فردی شما برای شب زفاف است. چون به شما کمک می کند تا هم نسبت به فیزیولوژی جنسی خود و همسرتان شناخت بیشتری پیدا کنید و هم با شکل های مختلف برقراری رابطه آشنا بشوید و بتوانید با گزینه های بیشتری پا در میدان رابطه بگذارید. ضمن اینکه بیشتر دانستن، استرس شما را هم کم می کند و کمکتان می کند تا بتوانید در حین رابطه، هر چه بهتر از عهده مدیریت هیجاناتتان بر بیایید.

فکر کردن به اگرها را به بعد موکول کنید

برای هر مردی مهم است که هم خودش از رابطه جنسی ارضاء بشود و هم بتواند همسرش را ارضاء کند. به همین دلیل احتمال دارد که نگرانی هایی مانند «اگر نتوانم همسرم را ارضاء کنم...»، «اگر مشکل انزال یا نعوظ داشته باشم...» و... به سراغتان بیاید. در این موقعیت به خودتان یادآوری کنید که شما هنوز این رابطه را تجربه نکرده اید، پس بهتر است فکر کردن به این مسائل را -که اگر هم به واقعیت بپیوندند قابل درمان هستند- به بعد از رابطه موکول کنید و فعلاً روی رابطه متمرکز شوید.

فانتزی های مثبت داشته باشید

بعید است که کسی از اولین رابطه جنسی اش، بدون نقص رفتار کرده باشد. پس از خودتان توقع ایده آل نداشته باشید. اما خیلی هم خودتان را دست کم نگیرید. در این مواقع، خیالپردازی های جنسی می توانند برای شما مفید باشند. برای مثال خودتان را در حین یک رابطه رضایت بخش تصور کنید.

*چگونه همسرتان را برای زفاف آماده کنید؟

وقتی به دنبال کسب اطلاعات درباره مسائل جنسی بربیایید، متوجه خواهید شد که ساز وکار رابطه جنسی در زنان پیچیده تر از مردان است. یک دلیل آن این است که زن ها بیشتر از مردها از لحاظ روانی و عاطفی درگیر رابطه می شوند. به همین دلیل مهم است که شما بتوانید قبل از شروع اولین رابطه جنسی تان، او را از لحاظ روانی آماده کنید، آن هم با چند راهکار ساده:

دنیای او را بشناسید

هر قدر شما از احساسات، نیازها، نگرش ها و علایق همسرتان بیشتر بدانید بهتر می توانید او را برای زفاف آماده کنید. منظور از احساسات و علایق فقط احساسات و علایق مربوط به مسائل جنسی نیست بلکه هر مسئله ای که به لحاظ عاطفی برای او اهمیت دارد، باید در فرآیند آماده سازی لحاظ بشود. برای مثال اگر مسئله ای او را ناراحت کرده است قبل از زفاف آن را حل کنید یا اگر به خاطر شرم هنوز آماده رابطه نیست، به صورت تدریجی او را آماده کنید. این قبیل اقدامات شما کمک می کنند تا بتوانید احساس او را نسبت به رابطه مثبت تر کنید.

اجبار و تصمیم ناگهانی را کنار بگذارید

رابطه جنسی وقتی به ثمر می رسد که هر دو طرف آمادگی کافی و لازم را داشته باشند. پس بدون هماهنگی قبلی با او وارد رابطه نشوید.
دانستن، مرحله مهمی برای افزایش آمادگی فردی شما برای شب زفاف است. چون به شما کمک می کند تا هم نسبت به فیزیولوژی جنسی خود و همسرتان شناخت بیشتری پیدا کنید

درد او را بشناسید

همسر شما برای زفاف باید درد پاره شدن پرده بکارت را متحمل بشود که شدت آن بر حسب ویژگی های فیزیولوژیکی و روانی خانم ها متفاوت است. به همین دلیل رابطه در شب زفاف، به صبر و همدلی بیشتری از سوی شما نیاز دارد. همچنین بهتر است قبل از رابطه به او بگویید که هر موقع که احساس کرد این درد برایش خیلی آزاردهنده شده است، می تواند به شما بگوید که رابطه را برای چند دقیقه قطع کنید. برای چنین موقعیت هایی می توانید از شیوه های ارتباطی لذت بخش که نیاز به دخول ندارند استفاده کنید، مانند بوسیدن و...

پیش نوازش را جدی بگیرید

هر قدر قبل از رابطه بهتر بتوانید او را مورد نوازش ها و اقدامات لذت آفرین خود قرار بدهید، سطح آمادگی او را بیشتر کرده اید. به جز این، بعد از رابطه هم او را مورد توجه قرار بدهید و با تمام شدن رابطه، کار را تمام شده نبینید چرا که پس نوازش بخش مهمی از روند رضایتمندی جنسی زنان است.

از زیبایی او تعریف کنید

اگر جای زخم یا اثر ثانوی دیگری روی بدن همسرتان دیدید، پرس و جو کردن درباره آن را به موقعیت دیگری موکول کنید و از این فرصت فقط برای لذت بردن از زیبایی های او و بازگو کردن احساساتتان استفاده کنید. شک نکنید که همین چند کلمه حرف ساده در آماده کردن او به شدت تأثیر دارد.
 
 
رابطه جنسی
مشاوره ازدواج،مشاوره جنسی
آموزش زناشوئی
آموزشهای جنسی
مشاوره جنسی،مشاوره آنلاین
فیلم رابطه جنسی
رابطه جنسی
رابطه جنسی
امکانات فوق شامل خریدارای سی دی مقالات سایت و مجموعه آموزشی زوج خوشبخت نیز می شود

چرا زنان حق طلاق می خواهند

چرا زنان حق طلاق می خواهند

چرا حق طلاق برای زنان مهم است

چرا داشتن حق طلاق برای زنان مهم است؟

این روزها از حق طلاق به عنوان یکی از حقوق اساسی انسان یاد می‌کنند و در اسناد مهم حقوق بشری به این موضوع پرداخته شده است. برای مثال میثاق بین‌المللی حقوق مدنی و سیاسی که ایران نیز به آن پیوسته، دولتها را موظف می‌کند تدابیر لازم به‌ منظور ایجاد تساوی میان زوجین در ازدواج و انحلال آن، اتخاذ کنند. از سوی دیگر، تغییرات جامعه و ساختار خانواده در طول چند دهه گذشته نشان داده است قوانین فعلی در خصوص طلاق به هیچ عنوان پاسخگو نیست.

چرا این قوانین کافی نیستند؟

بر طبق قوانین فعلی، زنان تنها در شرایطی می‌توانند از دادگاه درخواست طلاق کنند که یا همسرشان نفقه نپردازد یا اینکه بتوانند عسروحرج را اثبات کنند. این موضوع سه مشکل جدی بر سر راه زنان قرار داده است، اولا اثبات آنچه در زندگی زناشویی می‌گذرد بسیار سخت است. زندگی خانوادگی به دلیل ساختار ویژه و خاصی که دارد، به ویژه در جوامعی مانند کشور ما، با ابزاری به نام «آبرو» بسیار کنترل می‌شود و در واقع زنان تا حد ممکن از طرح مشکلاتشان در بیرون از خانواده، خودداری می‌کنند. زنان زیادی هستند که بارها و بارها مورد ضرب و شتم همسرانشان قرار گرفته‌اند و اگرچه خشونت خانگی از مصادیق عسر و حرج محسوب می‌شود اما نتوانسته‌اند دلایل اثباتی کافی به دادگاه ارایه کنند و دادگاه دادخواست طلاق آنها را رد کرده است.

مشکل دوم این است که موارد زیادی هستند که اگرچه واقعا زندگی را برای زنان سخت و غیرقابل تحمل می‌کنند اما از سوی دادگاه به عنوان مصادیق عسروحرج پذیرفته نمی‌شوند، برای مثال خیانت همسر (اگر به شکل ازدواج قانونی یا شرعی نباشد) نه قابل اثبات است و نه از سوی اکثر محاکم به عنوان عسروحرج پذیرفته می‌شود و یا این مورد که عدم علاقه به شوهر یا تنفر از شوهر را تقریبا هیچ دادگاهی به عنوان دلیلی برای صدور اجازه طلاق کافی نمی‌داند. مشکل سوم این است که اختیار تصمیم‌گیری با قاضی است و در نتیجه پرونده‌های مشابه در دادگاه‌های متفاوت با آرای متفاوتی روبرو می‌شوند. در واقع موضوعی می‌تواند در یک دادگاه منجر به صدور رای طلاق به نفع زن شود و در دادگاه دیگری همان دلیل پذیرفته نشود. مجموعه این شرایط در کنار فرآیند دادرسی طولانی و پرهزینه در دادگاه‌ها، طلاق را برای زنانی که در شرایط نامطلوبی زندگی می‌کنند، تبدیل به یک فرآیند سخت و طاقت‌فرسا می‌کند. این در حالی است که مرد بر اساس قوانین برای طلاق نیاز به اثبات دلیل خاصی ندارد و اگرچه موظف است به دادگاه مراجعه و فرآیند دادرسی را طی کند، اما می‌داند که در نهایت دادگاه به طلاق رای خواهد داد.

راهکاری برای حل این مشکلات وجود دارد؟
 

حقوقدان‌ها به زنان توصیه می‌کنند از امکان قانونی شروط ضمن عقد استفاده کرده و اقدام به اخذ «وکالت در طلاق» کنند یا آنچه در بین عامه مردم به حق در طلاق مشهور است. با اخذ وکالت مطلق در طلاق، زنان هم درست مانند مردان می‌توانند هر زمانی که تمایل داشتند بدون نیاز به اثبات موضوعی برای طلاق اقدام کنند.

وکالت در طلاق، مغایرتی با قوانین موجود ندارد؟

خیر، به هیچ عنوان. بر اساس ماده ۱۱۱۹ قانون مدنی طرفین عقد ازدواج می‌توانند هر شرطی که مخالف با مقتضای عقد مزبور نباشد در ضمن عقد ازدواج یا عقد لازم دیگر مطرح کنند. در نتیجه وکالت در طلاق کاملا قانونی است. شروط ضمن عقد که وکالت در طلاق نیز یکی از آنهاست کاملا در فتاوی شرعی پذیرفته شده هستند و نمونه‌هایی از همین شروط حتی در تاریخ اسلام هم دیده می‌شود.

داشتن حق طلاق زنان، می‌تواند نگرانی برای مردان و بنیاد خانواده ایجاد ‌کند؟ چرا اینطور با مخالفت مواجه می‌شود؟

طبیعی است که وقتی امتیاز ویژه‌ای به قدمت تاریخ به گروهی از افراد داده شده باشد، از دست دادن آن با مقاومت‌هایی روبرو شود. اما این مخالفت‌ها عمدتا ریشه در دو تصور اشتباه دارد؛ اولا دادن وکالت در طلاق به زنان، به معنای گرفتن حق طلاق از مردان نیست. به عبارت دیگر در این حالت زن و مرد هر دو به یک میزان حق دارند رابطه زوجیت را خاتمه دهند. دوم آنکه وجود وکالت در طلاق، زن و مرد را در موقعیت برابر حقوقی قرار می‌دهد و این یعنی آنکه مرد به همسر خود درست به اندازه خودش اعتماد دارد و برای وجود انسانی او به اندازه خودش احترام قائل است. درواقع مردی که وکالت در طلاق به همسرش می‌دهد این پیغام را منتقل می‌کند که خودش را برتر نمی‌بیند و همسرش را یک همراه و همقدم با خودش می‌داند. قطعا در چنین شرایطی زنان نیز با اعتماد و همدلی بیشتری زندگی مشترک را شروع می‌کنند و هرگز خود را یک زندانی نمی‌دانند که باید بسوزند و بسازند. این نوع آغاز زندگی بی شک به نفع هر دو طرف خواهد بود.

عده‌ای در مخالفت با داشتن حق طلاق، مهریه زنان را مطرح می‌کنند. این استدلال درست است؟

استناد به مهریه به عنوان ضمانت اجرای نداشتن حق طلاق برای زنان بسیار اشتباه است. دلیل این اشتباه این است که اولا بسیاری تصور می‌کنند اگر زنی به دادگاه مراجعه کند و از مهریه و سایر حقوق مالی خود گذشت کند، می‌تواند طلاق بگیرد. این تصور کاملا اشتباه است و زن فقط در صورت اثبات مواردی که قبلا اشاره شد می‌تواند طلاق بگیرد. ثانیا مهریه یک حق مالی است که به دلیل ضمانت نداشتن حقوق مالی دیگر برای زنان در نظر گرفته شده است. بر اساس قوانین خانواده مرد می‌تواند تحت شرایطی مانع اشتغال همسرش شود و از سوی دیگر زن موظف به تمکین است. ارث زن از شوهر تنها یک هشتم اموال است و امثال این قواعد را در قوانین می‌بینیم. در چنین ساختاری قانون برای حمایت مالی از زنان، مهریه را در نظر گرفته است. اگرچه زنان در مواردی مجبور می‌شوند از مهریه به عنوان یک ابزار برای کسب موافقت همسر با طلاق استفاده کنند، اما در عمل با تغییر مقررات مهریه، این امکان هم خیلی وجود ندارد.

گاهی هم گفته می‌شود زنان احساساتی هستند و ممکن است از داشتن حق طلاق سوءاستفاده کنند، شما به عنوان یک حقوقدان با چنین مواردی که ناشی از احساساتی شدن زنان برای استفاده از این حق باشد مواجه شده‌اید؟

این یکی از قدیمی‌ترین استدلال‌هایی است که ما بارها شنیده‌ایم و متاسفانه هیچ بار عقلایی و منطقی ندارد. اولا اگر زنان آنقدر احساساتی باشند که نتوانند درباره موضوع مهمی مانند خاتمه دادن به ازدواجشان تصمیم بگیرند، چگونه برای آغاز آن صلاحیت دارند؟ یا چگونه ممکن است این زنان در سمت‌های مدیریتی در سطح کلان کشور قرار بگیرند؟ ثانیا، آنچه من در سال‌های وکالت خود دیده و شنیده‌ام، بیانگر این است که اغلب زنان تمام تلاش خود را برای حفظ زندگی مشترک خود می‌کنند، آنها از همه راه‌های ممکن مانند پادرمیانی بزرگترها و نصیحت آنها گرفته تا مراجعه به روانشناسان و مشاوران خانواده استفاده می‌کنند تا زندگی خانوادگی‌شان از هم نپاشد. این تلاشها به ویژه وقتی فرزندان مشترکی وجود دارند، چند برابر می‌شود. به همین دلیل، اینکه زنان احساساتی هستند پس نمی‌توانند حق طلاق داشته باشند را به شدت رد می‌کنم و حتی اگر فرض اولیه یعنی احساساتی بودن را هم صحیح بدانیم، شاید همین احساسات سبب می‌شود زنان تا جایی که می‌توانند برای حفظ خانواده تلاش کنند. ضمن این که همه افرادی که طبق قانون حقی دارند ممکن است از آن حق سوءاستفاده کنند یا به اشتباه و ناحق از آن استفاده کنند. کما اینکه مردان زیادی از اینکه حق طلاق یک طرفه در اختیار آنهاست، سوءاستفاده می‌کنند و همسرانشان را آزار می‌دهند، اما این دلیلی برای اینکه حق طلاق را از مردان بگیریم نیست. زنان هم نمی‌توانند از این قاعده مستثنی باشند و بر فرض که زنانی هم سریع درمورد طلاق تصمیم بگیرند یا اشتباه کنند، راه مقابله با این نوع اشتباهات، قطعا اجبار قانونی به طلاق نگرفتن نیست، بلکه راه‌حل افزایش مهارتهای زندگی و توانمند کردن زوجین به دانش و آگاهی لازم برای حفظ یک زندگی مشترک است.

در صورت تمایل زوجین، دفترخانه‌ها حق طلاق و شروط ضمن عقد را به راحتی ثبت می‌کنند؟

دفترخانه‌های ازدواج و نیز دفترخانه‌های اسناد رسمی موظف به تنظیم چنین اسنادی هستند اما متاسفانه بسیاری از آنها به دلایل بسیار بی پایه و اساس از این امر خودداری می‌کنند و البته کار آنها تخلف محسوب می‌شود. نکته مهم این است که توصیه می‌شود زوجین حتما قبل از تنظیم این اسناد با وکیل مشورت کنند زیرا نحوه نگارش این شروط از لحاظ حقوقی اهمیت زیادی دارد.

داشتن حق طلاق به صورت مساوی برای زن و مرد، می‌تواند از آسیب‌های اجتماعی پیشگیری کند؟

پاسخ این سوال را جامعه شناسان یا روانشناسان قطعا بهتر از من خواهند داد، اما آنچه من در طول تجریه کاری خود دیده‌ام، این است که وقتی زنان به این نتیجه می‌رسند که باید «بسوزند و بسازند» و همسرانشان با لجبازی تمام، طلاق را نمی‌پذیرند، آنچه در آن زندگی مشترک اتفاق می‌افتد، به هیچ عنوان خوشایند نیست و آسیب‌های اجتماعی متعدد از جمله انواع بیماری‌های روحی و جسمی یا خیانت‌های زناشویی گریبانگیر آنها می‌شود و تبعات آن به فرزندان نیز منتقل می‌شود.

 

منبع: خبر آنلاین